لیست اختراعات محمد ناصري
در فرآيند ريخته گري دقيق پره هاي توخالي، ابتدا ماهيچه ها، بر روي پين هاي نگهدارنده موسوم به 6 point، در داخل قالب تزريق قرار گرفته و سپس با انجام فرآيند تزريق، مدل مومي ماهيچه دار تزريق مي شود. در اين مرحله، در اثر عواملي نظير فشار موم مذاب و اصطكاك، ممكن است ماهيچه دچار شكستگي شود. علاوه بر اين در كارگاه، به دليل تغييرات دماي محيطي و اعوجاج موم، مدل مومي دچار پيچش شده و موجب شكست ماهيچه ها و به علاوه انحراف ابعاد قطعه نهايي ميشود. با روش جديد موقعيت دهي ماهيچه، از شكست ماهيچه و انحراف ابعادي قطعه در مراحل ذكر شده جلوگيري مي شود.
براي مهار كردن ماهيچه ها در فرآيند تزريق موم و از طرفي قرار گرفتن در محل دقيق پيش بيني شده در مدل طراحي شده، از موم حل شونده استفاده شده است. اين موم نقش موقعيت دهنده را در تزريق نهايي موم بازي مي كند و پس از اين مرحله در آب حل مي شود. به اين ترتيب ماهيچه هاي موقعيت دهي شده پس از اين مرحله و تا مراحل نهايي ريخته گري (قالب گيري سراميكي، اتوكلاو، پخت و ذوب ريزي) ديگر نيازي به موقعيت دهي ندارند و محل ماهيچه هاي اشاره شده پس از ريخته گري دقيق همان كانال هاي خنك كاري پره مي باشند.
عنوان اين اختراع، «طراحي سيستم توليد آب شيرين از استخر خورشيدي با گراديان شوري، به روش اواپراتورهاي چند محفظه اي با بكارگيري ديفيوزر سابسونيك» ميباشد كه مربوط به زمينه علمي مكانيك - تبديل انرژي است. در يك استخر خورشيدي با گراديان شوري، دماي آبنمك در لايه پايينياش نزديك به 100 درجه سانتيگراد بوده و از اين حرارت ميتوان براي توليد آب شيرين استفاده كرد. براي افزايش دبي آب شيرين توليدي در چنين فرآيندي، از روش پيش گرم كردن جريان ورودي به اواپراتور با استفاده از انرژي دريافتي از كمپرسور بخار مكانيكي، استفاده مي شود. تاكنون راه پيشنهادي براي اين منظور، استفاده از كمپرسور بخار مكانيكي (به تنهايي) بوده است. اين كمپرسور به توان ورودي زيادي نياز دارد. براي حل اين مشكل و جهت كاهش توان ورودي، در اين اختراع، استفاده از ديفيوزر سابسونيك پيشنهاد شده است. به اين صورت كه ديفيوزر را قبل از كمپرسور قرار داده و دما و فشار جريان را قبل از ورود به كمپرسور افزايش ميدهيم. با توجه به عدم نياز ديفيوزر به توان ورودي، توان مصرفي كمپرسور كاهش و بازده توليد آب شيرين و دبي آب شيرين توليدي افزايش مييابد.
در حال حاضر قالب هاي سراميكي بعد از فرآيند ريخته گري دور ريخته مي شوند. در اين اختراع از قالب هاي سراميكي استفاده شده در ريخته گري دقيق، مجددا به عنوان بخشي از مواد در ساخت قالب ها استفاده شده است. در مرحله طراحي، از مواد نو (حالت معمول خط) و مواد بازيافتي در دو حالت مختلف، براي ساخت نمونه هاي آزمايش و قالب هاي سراميكي استفاده شدند. نتايج آزمايش هاي صورت گرفته بر روي نمونه ها، قالب ها و همچنين قطعات ريخته گري شده نشان مي دهد، مواد بازيافتي با موفقيت مي توانند در ساخت قالب استفاده شوند.
دستگاهي است براي سهولت در امر پوست گيري و خلال كردن سيب زميني در امر آشپزي است. زماني كه سيب زميني را با آب شستيم آن را با فشار به درون ننگه دارنده مخروطي كه به منظور ثابت نگه داشتن سيب زميني در هنگام پوست گيري و خلال كردن تعبيه شده جا زده و سپس دسته اي تعبيه شده در قسمت فوقاني دستگاه را مي چرخانيم تا نيروي چرخشي به ميله انتقال نيرو (طبق نقشه ها) انتقال يابد و سپس رنده ها را به عمل پوست گيري وا دارد. اين كار را تا آن جايي ادامه مي دهيم كه احساس كنيم كه چرخش دسته آسان تر شده و سپس آن را در جهت عكس مي چرخانيم تا مجموعه ي رنده ها كه بالاي سيب زميني قرار گرفته اند به سيب زميني فشار داده و آن را به قسمت تيغه اي مشبك تعبيه شده در زير سيب زميني فشار دهند و باعث انجام عمل خلال كني شوند. حال خلاهاي به داخل به داخل ظرفي كه در قسمت تحتاني واقع است ريخته وبايد آن را با آب شست تا پوست هاي جدا دشه از سيب زميني جدا شوند.
طرح پيشنهادي مرتبط با حوزه آسانسور و درب هاي اتوماتيك (برقي) مي باشد و ضمن اين كه آسانسور را به صورت خودكار به طبقه همكف و پاركينگ احضار مي كند، مي تواند درب برقي پاركينگ مجتمع را به طور خودكار ببندد. در حال حاضر آسانسور را بايد معمولاً با لمس شستي احضار نمود و يا بر اساس ايده اي كه در قالب يك اختراع مطرح شده بايد در فاصله شعاعي محدود سنسورهايي كه در بالاي درب آسانسور نصب شده قرار گرفت تا آسانسور احضار شود. طرح پيشنهادي با استفاده از توالي قطع شدن ارتباط جفت سنسورهاي مادون قرمزي كه در چارچوب درب هاي ورودي مجتمع نصب شده است، ورود اتومبيل و يا شخص را تشخيص داده و نهايتا آسانسور احضار مي شود. اين طرح در مقايسه با دو حالت ذكر شده، زمان به مراتب بيشتري را ذخيره خواهد كرد. علاوه بر اين، طرح پيشنهادي با استفاده از مكانيزم مذكور در بالا، ورود و يا خروج خودرو را تشخيص و عمليات بستن خودكار دربهاي برقي را به صورت كاملا ايمن انجام مي دهد. بديهي است كه چنين سيستمي علاوه بر كاهش خطاهاي انساني، موجبات رفاه و آسايش كاربران را نيز فراهم مي سازد. مدار كنترل طراحي شده شامل سنسورهاي فرستنده و گيرنده مادون قرمز، برد آردوينو، رله، ترانس و مقاومت هاي مربوطه مي باشد.
موارد یافت شده: 7